Mekece Ortaokulu

WEB https://mekeceortaokulu.meb.k12.tr
Adres : MEKECE MAH. MEKECE/8 SK. NO: 10 PAMUKOVA / SAKARYA
VİZYON : Okulumuz köyümüzün ve çevre köylerin bilgi edinme merkezi olsun Okulumuz spor etkinliklerinde öncü olsun Okulumuz köy okullarına model olsun Okulumuz personeli sorumluluk almaktan kaçınmasın
MİSYON : Biz öğrenci için varız.Biz öğrencilerimizi bilgili, becerili, kendine güvenen, yarınlarına güvenle bakan ve ilgi ve kabiliyetlerini en üst seviyede değerlendirebilmeleri için varız.
BAŞARILAR : 2022-2023 Yıldız Kızlar Dart İl Birinciliği

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Saatler : 09.10 - 17.00
Isınma : Kalorifer
Servis : Ahiler, Ciciler, Eğriçay, İsabalı, Şeyhvarmaz köylerinden öğrencilerimiz taşımalı olarak gelmektedir.
Ulaşım : Toplu Ulaşım
Yerleşim Yeri : Adapazarı Eskişehir yolu üzerinde bulunmaktadır. Ulaşım toplu taşıma ile de sağlanabilmektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezine 15km, il merkezine 60km dir. 20 dakikada bir otobüs kalkmaktadır. Yık-yap kapsamında yeniden yapılan okulumuzda 6 Şubat 2023 tarihinden itibaren eğitim devam etmektedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Masa Tenisi, Dart, Bocce
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK projeleri
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz 2 katlı 8 derslikli olarak yapılmıştır. Dersliklerin yanı sıra okulumuzda; okul öncesi sınıfı, fen bilimleri sınıfı ve görsel-müzik odası bulunmaktadır. Okulumuzun diğer bölümleri: Beden Eğitimi odası, kütüphane, yemekhane. Görsel-müzik odamız, sanat atölyesine dönüştürülmüştür.